Dringend gezocht: gemotiveerde arbeiders!

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Hierbij een kort overzichtsfilmpje gemaakt door één van onze ploegen.

Waarvoor hierbij nogmaals dank aan team M&M.

Vind je het er interessant uitzien? Lees dan gerust onze vacature onderaan!

Als dynamisch familiebedrijf gespecialiseerd in kunstharsen hebben wij de voorbije jaren een gezonde groei gekend. Om te kunnen blijven voldoen aan de toenemende vraag van ons vast klantenbestand zijn wij echter dringend op zoek naar gemotiveerde arbeiders om ons team te versterken.

Functieomschrijving:
Als polyvalente arbeider bestaat je takenpakket voornamelijk uit het plaatsen van gietvloeren of ESD – antistatische vloeren, industriële vloeren, uitvoeren van betonherstellingen, terrasrenovaties, etc. Hard, fysiek werk schrikt je niet af en je bent bovendien iemand waarop er ten alle tijde gerekend kan worden. Je bent dynamisch en zeer gemotiveerd om een nieuw vak aan te leren. Je bent woonachtig in de regio Niel of Deurne/Borgerhout. Je beschikt over een rijbewijs B en bent Nederlandstalig.

Aanbod:
Je komt terecht in een stabiel en dynamisch familiebedrijf, waarbij je actief meewerkt aan de reeds bestaande teamspirit.
Opleiding op de werf over het ruime gamma kunstharstechnieken.
Verloning PC 124 (bouw)

Voldoe jij aan bovenstaande functieomschrijving en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Contacteer ons dan zeker vandaag nog! Stuur je cv naar gitte@abbi.be

Terug naar blog overzicht