Houtrot herstellen

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Home » Vochtbestrijding » Houtrot herstellen

Houtrot reparatie

Het onderhoud van een bedrijf is erg belangrijk. Het verlengt de levensduur van het materiaal en zorgt voor een prettig leefklimaat. Zo dient ook het houtwerk van de bedrijf goed te worden onderhouden om schade te voorkomen. Maar soms kan ondanks goed onderhoud en regelmatig schilderwerk toch schade aan het houtwerk ontstaan. Hierdoor kan hout gaan rotten. Het is dan prettig om te weten dat deze schade op een professionele manier kan worden gerepareerd. Het bedrijf ABBI is een bedrijf dat jarenlange ervaring heeft in houtrotherstel en daarmee een uitstekende reputatie heeft opgebouwd.

Houtrot in de winter

In de winter kan immers water in de rotte plek opvriezen en door uitzetting uw ruit beschadigen. Het is dus raadzaam om tijdig tot reparatie van houtrot over te gaan. ABBI kan u hierbij van dienst zijn. Door professioneel personeel wordt het probleem in kaart gebracht en de mogelijkheden en kosten van de reparatie met u besproken. U weet dan zeker dat de houtrot reparatie op een professionele manier wordt uitgevoerd.

Reparatie houtrot een slimme investering

Houtrot herstellen is een slimme investering die zichzelf terugverdiend. Het vervangen van een volledig kozijn of raam is immers zeer kostbaar. En omdat de houtrot reparatie door een erkend bedrijf gebeurt, zal het hout na reparatie net zo sterk en goed zijn als nieuw houtwerk. ABBI zal het verrot hout repareren zonder dat er hak- en breekwerk aan te pas komt. Bovendien zal de reparatie na herstel niet zichtbaar zijn en geen afbraak doen aan de waarde van uw woning.

Vermoedt u houtrot aan uw woning? Of heeft u te maken met een ander vochtprobleem? Neem dan vrijblijvend contact op met ABBI:

Onze referenties

Heeft u vragen?

Onze specialisten staan voor u klaar

Uw zorg

Onze oplossingen

Gietvloeren

Industriele vloeroplossingen

Gevelwerken

Betonwerken en herstellingen

Vochtbestrijding

Terrasrenovatie