ABBI genoot van Eftelingbezoek

Zaterdag 24 Januari trokken we met de collega’s, partners en kinderen op uitstap naar de ‘ Winter Efteling’.
We genoten van een koude maar zonnige en gezellige dag samen.

Online

 

Vanaf heden is onze nieuwe website online. Dit om onze klanten een duidelijk overzicht te geven van ons aanbod. Op regelmatig tijdstip zullen wij onze projecten en nieuwsfeiten aanvullen.

Hoe werken wij

Hoe wij werken
Sinds onze oprichting in 1988 werken wij met het principe van één aanspreekpunt. Deze persoon volgt van begin tot einde uw project van dichtbij op, van offerte tot afrekening. Hierbij verzekeren wij onze klanten een persoonlijke en correcte aanpak, niet enkel vandaag of morgen maar gedurende het gehele verloop van onze samenwerking.

Onze visie
Wij zetten ons dagelijks in om onze expertise te vergroten en deze binnen onze firma te houden. Het rechtstreeks betrekken en aanspreken van onze mensen resulteert in een open bedrijfssfeer. Hierdoor is er onderlinge begrip, communicatie en persoonlijke inzet hetgeen zich vertaald naar onze projecten.

Het steeds opnieuw investeren geeft ons vandaag de mogelijkheid om te werken met een eigen showroom, onderhoudsdienst, controle labo en gespecialiseerd materiaal.
Maar bovenal een team van meer dan 50 gemotiveerde mensen elk met hun eigen specialisaties.

Actief en onderlegd in meerdere vakgebieden kunnen wij afzonderlijke problemen vaak gelijkertijd behandelen. Gekoppeld aan de node van onze klanten gaan wij flexibel om met aanpassingen aan de planning.