PU vloer gieten

Gietvloer Antwerpen

Een gietvloer laat je plaatsen door de specialisten van ABBI Industrie uit Antwerpen. Al meer dan 30 jaar lang plaatsen wij verschillende soorten gietvloeren bij bedrijven en particulieren in heel Vlaanderen. Wij zijn een heus familiebedrijf met drie generaties aan ervaring. Lees verder en ontdek onze verschillende gietvloeren.

Interesse in onze diensten?

Vraag uw gratis offerte

Welke gietvloer kies jij voor je huis of pand in Antwerpen?

ABBI Industrie is de gietvloer specialist uit Niel, nabij Antwerpen. Wij hebben dan ook een ruime ervaring met verschillende soorten gietvloeren. Deze vloeren zijn duurzaam, slijtvast en uiterst onderhoudsvriendelijk. Perfect dus voor bedrijven en particulieren. Deze kunnen zowel binnen als buiten worden gelegd en worden aangepast aan uw behoeftes. Zo verschillende de gietvloeren afhankelijk van de belasting, ondergrond en smaak. Bij ons bedrijf uit regio Antwerpen vind je dan ook steeds de perfecte gietvloer. Je kiest uit:

Naadloos resultaat van de beste kwaliteit

Welke gietvloer jij ook kiest voor je pand in Antwerpen of elders in Vlaanderen, je geniet van een naadloos resultaat bij ABBI Industrie. Onze ervaren medewerkers brengen de nieuwe afwerkvloer aan in vloeibare lagen van 1 tot 8 mm dik. Deze harden vervolgens uit zodat je al binnen enkele dagen geniet van het resultaat. Hierbij werken we enkel met hoogwaardige materialen en technieken volgens de nieuwste ontwikkelingen en trends.

Vraag een offerte aan voor uw gietvloer

Benieuwd wat een gietvloer voor jouw pand in Antwerpen kost? Vraag dan een gratis offerte aan. We maken deze berekening graag voor je. Gebruik het formulier op de website of bel naar 03 888 84 84.

Anderen bekeken ook

Gietvloer reparatie | Gietvloeren showroom | Industrievloeren