Openstaande vacature: Plaatser gietvloeren met doorgroeimogelijkheden!

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

ABBI Industrie NV is een toonaangevend bedrijf in de vloerindustrie en wegens het doorgroeien van een van onze arbeiders tot projectleider, hebben we een uitdagende vacature voor een plaatser van gietvloeren in ons plaatsingsteam. Als plaatser van gietvloeren krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team en bij te dragen aan de voortdurende groei van ons bedrijf. Bovendien bieden wij een uitgebreid gamma aan vloeroplossingen, wat deze functie zeer afwisselend maakt.

Verantwoordelijkheden:

 • Plaatsen van gietvloeren volgens de vereiste specificaties en kwaliteitsnormen.
 • Voorbereiden van de ondergrond en zorgen voor een optimale hechting van de vloer.
 • Zorgvuldig mengen en aanbrengen van de gietvloermaterialen.
 • Zorgen voor een nette en professionele afwerking van de vloeren.
 • Samenwerken met andere teamleden om projecten efficiënt en tijdig af te ronden.
 • Klantgerichte aanpak en het bieden van uitstekende service aan onze klanten.

Vereisten:

 • Ervaring in het plaatsen van gietvloeren is een grote troef.
 • Technisch inzicht en oog voor detail.
 • Vermogen om zelfstandig te werken en beslissingen te nemen.
 • Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden.
 • Flexibiliteit en bereidheid om te werken op verschillende locaties.
 • Rijbewijs B is vereist.

Wij bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende job binnen een groeiend bedrijf.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.
 • Een dynamisch team met een aangename werksfeer.
 • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als plaatser van gietvloeren bij ABBI Industrie NV krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen in een boeiende en groeiende sector. Je zult deel uitmaken van een team van professionals en bijdragen aan de realisatie van hoogwaardige vloerprojecten.

Als deze uitdaging je aanspreekt, stuur dan je cv naar info@abbi.be of via volgende link op onze website. We kijken ernaar uit om van je te horen en je mogelijk te verwelkomen als een waardevolle aanwinst voor ons plaatsingsteam bij ABBI Industrie NV.

 

Wie groeide er nog door binnen ABBI?

Bij ABBI Industrie NV geloven we sterk in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers.

Onze plaatser van gietvloeren, Ben, heeft zich bewezen als een toegewijde professional en is doorgegroeid naar de functie van projectleider, met een focus op industriële en B2B-projecten. Met zijn diepgaande kennis van gietvloeren en zijn organisatorische vaardigheden zorgt Ben ervoor dat elk project efficiënt wordt uitgevoerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

 

 

Kevin, een andere getalenteerde plaatser van gietvloeren in ons team, heeft eveneens de kans gekregen om door te groeien naar de rol van projectleider. Zijn specialisatie ligt voornamelijk bij particuliere projecten. Met zijn oog voor detail en klantgerichte aanpak zorgt Kevin ervoor dat elke klant tevreden is met het eindresultaat van hun gietvloerproject.

 

 

Christoph, een van onze ervaren plaatsers van gietvloeren, heeft zichzelf verder ontwikkeld als preventieadviseur en verantwoordelijke voor de planning. Zijn technische kennis en proactieve benadering maken hem de perfecte persoon om ervoor te zorgen dat de veiligheidsnormen worden nageleefd en dat projecten soepel verlopen.

 

 

 

 

Bij ABBI Industrie NV streven we ernaar om onze medewerkers de mogelijkheid te bieden om hun potentieel volledig te benutten en door te groeien binnen ons bedrijf. We zijn er trots op dat Ben, Kevin en Christoph exemplarische voorbeelden zijn van de mogelijkheden tot groei en ontwikkeling die binnen ons team bestaan.

Met hun succesverhalen inspireren ze anderen in ons bedrijf om hun vaardigheden te blijven verbeteren en nieuwe carrièremogelijkheden te verkennen. We blijven ons inzetten om een dynamische en ondersteunende werkomgeving te bieden waarin onze medewerkers kunnen gedijen en hun professionele doelen kunnen bereiken.

Interesse? Stuur dan je cv naar info@abbi.be of via volgende link op onze website.

Let op: Vanwege het grote aantal sollicitaties kunnen we alleen reageren op kandidaten die aan de vereisten voldoen. Dank u voor uw begrip.

Terug naar blog overzicht