M HKA kiest voor een PU gietvloer van ABBI!

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

De Vlaamse Gemeenschap besliste in 1982 om het M HKA op te richten. De ideale locatie hiervoor leek het Zuid (Antwerpen). Niet enkel de aanwezigheid van andere musea, maar ook de ruime parkeermogelijkheden op de Gedempte Zuiderdokken, de aanwezigheid van belangrijke galeries, en de nabijheid van de Schelde waren een doorslaggevende factor. In 1985 begonnen de werken aan het gebouw en op 20 juni 1987 werd het museum in gebruik genomen. In het voorjaar van dit jaar sloot het M HKA echter deels zijn deuren voor een grondige renovatie. De eerste drie verdiepingen en het gelijkvloers werden grondig onder handen genomen.

Eén van de zaken die vernieuwd werden tijdens deze sluiting waren de vloeren en de trappen. Voor de vloer- en traprenovatie werd er gekozen voor een nieuwe PU vloer. Niet enkel het gemak in onderhoud, maar ook vooral het visuele en naadloze aspect was bij het maken van deze keuze enorm belangrijk. Voor de plaatsing van de PU gietvloeren koos het M HKA voor de expertise van ABBI Industrie!

Polyurethaan vloer in museum van hedendaagse kunst.

 

PU vloer plaatsen? Bekijk hoe we dit deden bij M HKA:

 

De soepelheid, het comfort en de designopties maken dat een PU gietvloer eveneens de meest gebruikte gietvloer is.

Bent u particulier en op zoek naar een gietvloer voor bij u thuis? Dan verwijzen wij u zeer graag door naar onze website Floors & More voor meer informatie. Op onze blog kan u terecht voor het bekijken van enkele gerealiseerde projecten!

Op zoek naar de ideale vloeroplossing voor in uw bedrijf? Contacteer ons dan vandaag nog!

Polyeruthaan gietvloer in M HKA Antwerpen.

 

 

Terug naar blog overzicht