ABBI speelt voor KERSTMAN

Terug naar overzicht

ABBI speelt voor KERSTMAN

01/12/2015

ABBI zit al helemaal in de eindejaar stemming en speelt dit jaar voor kerstman! Iedereen mag meedoen, ook als je geen gietvloer in je woning hebt liggen! 

Wat gaan we doen? Van zodra onze Facebookpagina aan 1.000 ‘vind-ik-leuks’ zit, geven wij een schrob-zuigmachine weg ter waarde van ca. 1.600,00 €!

Hoe kan je meedoen? Hou onze Facebookpagina goed in de gaten. Van zodra wij 1.000 ‘vind-ik-leuks’ hebben geven wij een schrob/zuigmachine weg!

Wat kan je exact winnen?

_1220846

Een schrob-zuigmachine die even gebruiksvriendelijk is als een staande stofzuiger. Deze reinigt én droogt vloeren grondig in één beweging en geeft een tienmaal hogere bosteldruk dan bij handmatige reiniging. De walsborstel reinigt ook oppervlakken met structuur of voegen. De Wals zorgt ervoor dat het apparaat automatisch vooruitrijdt, het hoeft dus niet worden geduwd. De schoon- en vuilwaterreservoirs van beide 4 liter zijn volledig afneembaar en kunnen eenvoudig worden gereinigd en bijgevuld. De walsborstel bestaat in verschillende uitvoeringen en kan makkelijk en zonder gereedschap vervangen worden afhankelijk van het soort vloer dat er gereinigd moet worden. De uitzonderlijk lage reinigingskop (slechts 7cm) maken eenvoudige reiniging onder meubels mogelijk.

        ———————————————————————————————————————————–

Ben je geen fan van poetsen en mag het voor jou een pak eenvoudiger gaan? Of is je vloer toe aan een grondige schrobbeurt? Wil je gewoon op de hoogte blijven van onze toekomstige acties? Vergeet dan zeker onze Facebook pagina niet leuk te vinden en hou deze goed in de gaten.

Van zodra we boven de 1.000 vind-ik-leuks zitten gaat de wedstrijd online en kan je meedoen om te winnen.

Wij wensen iedereen alvast heel veel succes! En vergeet dit bericht zeker niet te delen…

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail Terug naar boven
Blog Box Image

Gitte Noel

TAGS