Terradec vloer in gemeente Bornem

Bij ABBI hebben we al meer dan 30 jaar ervaring in kunstharstechnieken, gaande van gietvloeren, betonherstellingen, gevelwerken, terrasrenovaties tot vochtbestrijding.

Voor de oplossing van het jarenlange probleem op het Kardinaal Cardijnplein koos de gemeente Bornem voor ABBI voor de aanleg van een duurzaam, vlak en veilig wandelpad. Het plein ligt immers in de directe omgeving van een dienstencentrum én een woon- en zorgcentrum. Dit leidt ertoe dat er vaak minder mobiele mensen het plein moeten oversteken. De kasseien zorgden ervoor dat deze voetgangers, mensen met een rollator en/of rolstoelgebruikers, moeilijkheden ondervonden om het plein veilig en zonder problemen over te steken. In een filmpje kaart RTV de problematiek aan, dit kan u hier bekijken.

Terradec gietvloer

Bij de zoektocht naar een duurzame oplossing voor dit probleem, kwam de gemeente bij ons terecht. Door te kiezen voor een Terradec gietvloer, kon er een waterdoorlatend maar vooral vlak en veilig wandelpad aangelegd worden. Niet enkel dat, het wandelpad is tevens onkruidwerend, borstelmachinebestendig en in verschillende kleuren beschikbaar. Dankzij het ontbreken van enig niveauverschil kunnen de minder mobiele gebruikers van het pad, nu ook veilig en zonder schokken het plein oversteken.

Terradec is niet enkel geschikt voor wandelpaden/voetpaden, maar tevens ook voor fietspaden, opritten, parkings en terrassen. Het milieuvriendelijke systeem is daarbovenop waterdoorlatend en biedt een duurzame oplossing in alle gevallen waar er geen verharding zoals klinkers of beton mag geplaatst worden. Interesse in één van onze oplossingen of wenst u advies in te winnen omtrent uw project? Contacteer ons dan vandaag nog!

Terradec plaatsen in 12u

Hoe we dit wandelpad hebben aangelegd in slechts 12u tijd en met zo min mogelijk hinder voor de vele horecazaken op het plein, tonen wij u graag :

 

Foto’s:

Terradec aanleggen op het Kardinaal Cardijnplein.

Installeren terradec op plein in Bornem.

Plaatsing van terradec op Kardinaal Cardijnplein.

Installatie van terradec in Bornem.

Aanleg steentapijt buiten.

Leggen van steentapijt in Bornem.

 

Afgewerkt resultaat:

Resultaat terradec van uit de lucht.

Terradec, de waterdoorlatende oplossing.

Terradec pad voor fietsers en voetgangers.

Terradec systeem is een duurzame oplossing.

Terradec pad leggen in Bornem.

Aanleg terradec in Bornem.

 

Terug naar blog overzicht