Arbeiders gezocht ABBI.

Betonvloer coaten

Als je ervoor wilt zorgen dat je betonvloer vloeistofdicht, zuurbestendig en onderhoudsvriendelijk wordt, moet je deze coaten. Uiteraard is beton een zeer sterk materiaal, maar het heeft een poreuze structuur. Zonder goede bescherming en onderhoud zullen er vlekken op ontstaan. Daarom is het een goede keuze om een betonvloer te laten coaten door een experts. Bij ABBI Industrie rekent u op experts die ervoor zorgen dat jouw betonvloer vlekkeloos is én blijft.

Interesse in onze diensten?

De voordelen van een betonvloer coaten

Nadat een betonvloer gestort is, is het mogelijk om te kiezen voor een coating. Het coaten van een betonvloer wordt ook wel sealen genoemd. Er worden meerdere lagen aangebracht wat resulteert in een vaste, ondoordringbare filmlaag. Dat heeft meerdere voordelen ten opzichte van impregneren:

  • De betonvloer is volledig gesloten en vloeistofdicht.
  • De betonvloer is, afhankelijk van het gekozen type coating, bestand tegen bepaalde zuren en/of basen.
  • De betonvloer is duurzamer en onderhoudsvriendelijker.

Vraag een offerte aan en ontdek de prijs

Wil je graag weten hoe het coaten van een betonvloer werkt? Contacteer ons door te bellen naar 03 888 84 84 of maak gebruik van de online mogelijkheden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen als je nieuwsgierig bent naar de prijs van een coating. Naast coatings kun je bij ons ook terecht voor allerhande herstelwerkzaamheden aan een betonvloer.

Anderen bekeken ook

Balkon renovatie | Bedrijfsvloeren | Buitenmuur waterdicht maken