Slagerij

Een stevige en hygiënische gietvloer in de slagerij, voor garantie van voedselveiligheid.

In slagerijen en andere bedrijven die vlees verwerken staat voedselveiligheid hoog op het prioriteitenlijstje. Als uitbater van een slagerij moet je je immers aan strenge reglementeringen houden. Bloed en vleesresten komen onvermijdelijk op de vloer terecht en kunnen veel bacteriën verspreiden als ze niet dagelijks op een efficiënte manier worden weggepoetst.

Daarom zijn gietvloeren van kunststof een ideale oplossing voor slagerijen en andere vleesverwerkende bedrijven. Wij plaatsen ze volgens de HACCP-normen, waardoor ze voldoen aan de hoogste eisen op vlak van voedselveiligheid. Bovendien zijn ze naadloos, waardoor er geen kleine hoekjes en spleetjes zijn waar bacteriën en vuilresten zich verborgen kunnen houden.

Daarbij zijn onze slagerijvloeren bestand tegen de dagelijkse belastingen van een slagerij die op volle toeren draait. Zware toestellen en machines kunnen probleemloos over de vloer bewegen, zonder dat hij barst onder het gewicht.
 

Op zoek naar een vloer voor uw slagerij?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

De mogelijke slagerijvloeren 

Gietvloeren voor slagerij

  • In PUepoxy en PMMA, hydraulische vloeren of PU-cement
  • Op een draagvloer in lagen van 1 tot 8 mm
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vloeistofdicht
  • Goede mechanische en chemische weerstand
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding

Lees meer over onze gietvloeren

Mortelvloeren voor slagerij

  • Kunnen op (bijna) elke vaste ondergrond
  • In lagen van 5 tot 15 mm
  • Decoratief
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Bestand tegen de meeste mechanische en chemische belasting

Lees meer over onze mortelvloeren