Steentapijten

Steentapijten bij jou

ABBI is gespecialiseerd in kunstharstechnieken. Het prominente familiebedrijf plaatst ook troffelvloeren, waaronder steentapijt, dat in veel situaties een mooi en duurzaam resultaat oplevert.

Vloerafwerking

Epoxyvloeren zijn naadloze gietvloeren gemengd met epoxy kunsthars. Een epoxy vloer kan op alle ondergronden succesvol worden gelegd, zelfs op een bestaande tegel- of houten vloer. Dat maakt dat de epoxy vloer niet alleen de ideale vloer is voor grotere industriële ruimten, maar ook voor kleine werkplaatsen, garages, magazijnen en labo’s.

Steentapijt prijzen

De prijs van steentapijt gaat per vierkante meter. Dit is voor u als klant een groot voordeel, want zo kan de prijs erg nauwkeurig worden berekend en betaalt u nooit te veel. De kostprijs van steentapijt varieert tussen de 30 en 50 euro per m2. Voor meer informatie over steentapijt prijzen kunt u via de link onderaan een bericht sturen naar ABBI. De steentapijt prijs wordt dan door ons op maat berekend, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We stellen dus een offerte op met de steentapijt prijs en de overige kosten, zoals het uurloon van de werknemers die de vloer vakkundig plaatsen.

Voordelen

Dit soorten vloer brengen veel voordelen met zich mee. Ze zijn naadloos en kunnen goed worden geplaatst op oneffen ondergronden. Daarnaast werkt de vloer geluiddempend, is hij anti-allergeen en kan er vloerverwarming onder aangebracht worden. Tot slot zijn zulke vloeren sterk en duurzaam, waardoor ze niet snel beschadigd raken en jarenlang meegaan. Hebt u vragen over het onderhoud van een steentapijt? Aarzel niet om ons te contacteren. ABBI verzorgt evenzeer het reinigen van steentapijten.