Voegwerken gevels

Gevel voegen

Als door weersinvloeden en slijtage de voegen van de buitenmuur van uw woning vuil en beschadigd zijn, wordt het tijd om het voegwerk door een gespecialiseerd bedrijf te laten herstellen. ABBI is gespecialiseerd in voegwerken. Meestal is het verstandig om alle voegen te herstellen en niet gedeeltelijk te werken. Zo vermijd u duidelijk kleurverschillen en is een duurzaam resultaat gegarandeerd. Gespecialiseerde vakmensen zullen eerst de oude voegen uitslijpen voordat voegers met het hervoegen van de gevel kunnen aanvangen. Voegen uitslijpen is een zeer gespecialiseerd en arbeidsintensief werk waar veel ervaring voor is vereist.

ABBI een gespecialiseerd bedrijf

ABBI is een bedrijf dat een volledige renovatie van de voegwerken van uw woning kan verzorgen. Nadat specialisten de schade hebben vastgesteld, wordt een duidelijke offerte opgemaakt. Hierin staat vermeld dat uw huis voegen een prijs kost die het volgende omvat: het uitslijpen van de voegen, het eventueel reinigen van de gevel en het voegwerk. Zo komt u niet voor verrassingen achteraf te staan.

ABBI: uw garantie voor uitstekend voegwerk

Omdat ABBI veel energie en tijd stopt in de opleiding en selectie van vakmensen heeft zij in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een buitenmuur voegen van uw woning gebeurd door de beste vakmensen. Het kan natuurlijk ook zijn dat niet de volledige buitenmuur van uw woning gerenoveerd hoeft te worden. Als bij controle blijkt dat alleen de gevel voegen van een zijde noodzakelijk is, zullen de vakmensen van ABBI dit ook aan uw melden zodat u niet onnodig op kosten wordt gejaagd.

Voegwerk tegen de juiste prijs

De gevel voegen prijs zal u meevallen. Bovendien kunnen slechte voegen veel schade aan uw huis veroorzaken, vooral in de winter als vocht zich opslaat in het voegwerk en bevriest. Laat u daarom informeren door onze vakmensen, zodat u schadevrij de winter doorkomt. Contacteer ons vrijblijvend. Abbi: uw partner in gevelrenovatie.