Gevelbezettingen

Uw gevel weer als nieuw

Een pand krijgt heel wat te verduren in zijn leven. Wind en regen beuken tegen de gevel, vuil blijft eraan kleven en tast het gevelmateriaal aan. Dan is het tijd om uw pand een opknapbeurt te geven. ABBI, uw partner in gevelbezetting, zorgt ervoor dat uw pand er weer jaren tegen kan. Wij laten een gebouw weer stralen!

Verhelpen van vochtproblemen

Gevelbeschadiging kan diverse oorzaken hebben, een vochtprobleem is een van de belangrijkste. Bij een betonnen gevel kan door vocht het wapeningsstaal gaan roesten. Dit kan tot scheuren leiden en zelfs tot afbrokkelen van balkons en gevelelementen. Dat kan weer gevaarlijke situaties tot gevolg hebben. Laat het niet zover komen, en bel ABBI. Wij kunnen uw betonnen gevel bezetten, zodat die weer tegen een stootje kan.

Reparatie van natuurstenen gevels

Ook schade aan een natuurstenen gevel kan ABBI deskundig repareren. Daarvoor gebruiken we een speciale restauratiemortel. Deze heeft de kleur en textuur van de natuursteen, zodat de gevel zijn oorspronkelijke uitstraling behoudt. Na het uitvoeren van de gevelbezetting kunnen wij een beschermende laag aanbrengen, die vocht en vuil zoveel mogelijk tegenhoudt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

ABBI zoekt in overleg met u naar een oplossing voor alle gevelproblemen. U kunt met al uw vragen en wensen terecht bij één projectverantwoordelijke, wel zo duidelijk. Onze medewerkers kunnen op vakkundige wijze uw gevel bezetten. Zo wordt uw pand weer een paleisje! Wij kunnen bogen op 25 jaar ervaring en vele tevreden klanten. Neem voor meer informatie contact op een vraag een vrijblijvende offerte aan.