Gevelbepleisteringen

Uw oude muur weer als nieuw

Wanneer u kiest voor het renoveren van uw voorgevel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in gevelbepleistering. Ter voorkoming van scheuren in uw gevelbepleistering zorgen wij er voor dat onder het pleisterwerk een zogenaamd spanningsgaas wordt geplaatst. Dit spanningsgaas vangt de eventuele spanningen in de onderliggende muur op en door gebruik te maken van dit gaas kunnen wij een langdurig resultaat van onze gevelpleisterwerken garanderen.

Gevel bepleistering van monumentale panden

Wij zijn eveneens gespecialiseerd in gevel bepleistering van monumentale panden. Bij het gevelbepleisteren wordt gelet op de kleinste bouwdetails zodat het karakter van uw pand blijft bestaan.

Uw keuze van bepleistering

Wanneer u de wens heeft uw buitengevel te bepleisteren, kunt u er ook voor kiezen om uw gevel te laten isoleren. Het bepleisteren van buitenmuren tezamen met het isoleren, zorgt voor minder geluidsoverlast. U zult minder energie gaan gebruiken en het zal het woon- en gebruikscomfort verhogen.

Gevelpleister prijs

De prijs van een gevel bepleisteren kan variëren. Om een voor u zo duidelijk mogelijk inzicht te krijgen van onze gevel bepleisteren prijs, kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen u graag te woord staan. Wenst u een persoonlijk contact? Dit kan geregeld worden. Een medewerker zal graag bij u langskomen om de maten van uw gevel op te nemen en eventueel met u bespreken wat uw wensen zijn. Wanneer u een bijzondere gevel wenst, een zogenaamde blikvanger, dan kunt u kiezen voor een sierpleister gevel. U kunt kiezen uit een aantal structuren. Onze medewerkers kunnen u uiteraard prima informeren.