Sandtouch vloer op bestaande tegelvloer

Terug naar overzicht

Sandtouch vloer op bestaande tegelvloer

20/05/2016

Een gezin uit de gemeente Herzele besliste in 2012 een Sandtouch vloer te laten plaatsen door ABBI en meerbepaald de afdeling voor particuliere afwerking zijnde: Floors&More. Het betrof een renovatieproject en de uitvoering diende te gebeuren bovenop een bestaande tegelvloer. Aangezien voor hen een rustige en natuurlijke uitstraling van prioritair belang waren, kozen zij voor ons Sandtouch systeem waarbij er gewerkt wordt met natuurlijke quartzen. Het feit dat de kleurencombinatie van deze vloer volledig door de klant zelf kan samengesteld worden, draagt mee bij tot het grote comfortgehalte alsook tot het feit dat vervuiling niet snel zichtbaar wordt. Dit type vloer is zeer eenvoudig in onderhoud aangezien de Sandtouch 100% vloeistofdicht is en geen voegen heeft. Nog een pluspunt is dat de vloer over de bestaande tegelvoer kon geplaatst worden waardoor uitbraakwerken vermeden werden en de klant zich veel tijd alsook stof en andere ellende bespaarde.

ABBI_Herzele_web_002 ABBI_Herzele_web_003 ABBI_Herzele_web_016

 

Bouwheer: ‘Tijdens onze eerste kennismaking kregen we meteen een goed gevoel bij  Floors&More. We merkten op dat ze met kennis van zaken spraken, oog voor detail hebben en onze wens ter harte namen door mee na te denken over ons project. Dit resulteerde in verschillende voorstellen die tot in detail uitgewerkt werden. Na het plaatsbezoek werd dit gevoel bevestigd en besloten we met hen in zee te gaan. De werken werden volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd en wij waren enorm tevreden over de vakmannen die onze vloer plaatsten.’

Einde 2015 nam hetzelfde gezin opnieuw contact met ons op, dit keer voor een badkamerrenovatie die op hun agenda stond. We adviseerden hen om met een Polyurethaan gietvloer te werken daar deze vloer zorgt voor een strakke uitstraling, volledig naadloos gelegd wordt en ook vloeistofdicht is. Deze oplossing staat bovendien garant voor een groot onderhoudsgemak. Voor de wanden raadden we hen aan met een epoxybezetting te werken (verticale toepassing), waarbij de wanden hetzelfde uitzicht krijgen als de vloer dankzij de Polyurethaan afwerking.

Bouwheer: ‘Ook voor onze badkamerrenovatie besloten we te kiezen voor Floors&More aangezien onze eerdere positieve ervaring. Na gedetailleerd advies kozen we voor de Polyurethaan-oplossing voor de vloer, de epoxybezetting voor onze wanden alsook de volledige afwerking van ons lavabotablet. De nodige afstemmingen tussen loodgieter en vloerplaatsers werden door hen onderling gemaakt, wat voor onze weer een zorg minder was. De gedrevenheid en passie naar een perfectie in afwerking bleek bij Floors&More nog steeds dezelfde te zijn als 4 jaar geleden. De combinatie van een goed advies, correcte afspraken en een vlekkeloze plaatsing maakten dat wij ook dit keer zeer tevreden zijn over onze keuze.’

ABBI_Herzele_web_027 ABBI_Herzele_web_025 ABBI_Herzele_web_023 ABBI_Herzele_web_021

 

Wij wensen onze klanten via deze weg nogmaals te bedanken voor de aangename samenwerking, maar bovenal voor het feit dat wij van zowel de vloer die wij 4 jaar geleden plaatsen, als de recent uitgevoerde werken in de badkamer foto’s mochten komen nemen!

Interesse in één van onze specialiteiten? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestmail Terug naar boven
Blog Box Image

Kwinten Dellaert

TAGS